26-річна кохана Кріштіану Роналду поділилася знімком, на якому показала нову зачіску зіркового футболіста. Фотографія, якою модель Джорджіна Родрігес поділилася у себе в Instagram, здивувала фанів, які зауважили, що у Кріштіану вже не хвостики, а косички заплітаються. Мовляв футболіст через карантин не може постригтись, тому кохана йому заплітає коси.

Роналду, фото Instagram

Модель сфотографувала Кріштіану, який лежить у неї на колінах з колосокм на голові. А вона дивиться в кадр. Дуже мило і по-домашньому проводять час на карантині знаменитості світового рівня.

Зірки, як і весь світ, сидять на карантині. Кожен, хто залишається вдома, намагається розважати себе сам різними способами. Наприклад, раніше Джорджина публікувала відео, де показувала, як вони з Кріштіану Роналду займаються спортом. Навіть стрижку своєму коханому красуня тепер робить сама.

Своєю чергою Криштіану Роналду на карантині запустив один з найскладніших челленджів. Португалець, відомий своєю завзятістю і самодисципліною, за 45 секунд зробив 142 повторення вправ на прес, назвавши свій виклик The Living Room Cup ("Кубок Вітальні") і запропонував усім охочим повторити.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 26-річна кохана Кріштіану Роналду показала ідеальне тіло, про таке мріє кожна. Дівчина поділилася спортивнним знімком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", челендж Кріштіану Роналду дістався України - наші футболісти "скрутилися в баранячий ріг". Як українські футболісти на карантині повторювали челендж Кріштіану Роналду

Також "Знай.ua" писав, що "Він зробив все можливе", - дворазова олімпійська чемпіонка побила рекорд Кріштіану Роналду