Відомий білоруський футбольний тренер Олег Дулуб поділився своїми думками стосовно того, наскільки "Динамо Брест" залежить від дій та самої особистості ексзірки київського "Динамо" Артема Мілевського.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з білоруських видань.

Артем Мілевський, dynamo-brest.by

"Тут питання до тренерського штабу. Якщо на контрасті візьмемо Альшевского, він дає ротацію, він дає відпочинок гравцям. По Мілевському видно, що він трошки "поднаївся" в такому графіку. Можливо, потрібно через ротацію вводити до складу Кривця. Цей у минулому гравець національної збірної. Повторюся, питання до тренерського штабу. Як використовувати Мілевського. Мілевський – це алмаз, його можна огранити, і він працюватиме, а можна різати скло. Хто на що здатний", - заявив Дулуб.

Варто нагадати нашим читачам, що Артем Мілевський зізнався, чому його одноклубник, який також є українцем, Євген Хачеріді, не грав у жодному з 6 матчів своєї команди з початку сезону в Білорусі, а також, що думають про пандемію коронавірусу в білоруській команді. Футболіст розповів, що його одноклубник Хачеріді зараз захворів, але йде на поправку.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "кєнт" Мілевського Алієв здійснив бажання фаната - "Саня, татуха стрьомна, як і твої приколи...".

Як повідомляв Знай.uа команда трьох українців Динамо-Брест програла БАТЕ — гол у складі господарів поля забив Мілевський.

Знай.uа писав, дружина капітана "Динамо" тільки в нижній білизні показала фанатам свою подушечку – "Агонь".