Відома українська спортсменка, боєць ММА, 29-річна одеситка Олена Колесник записала дуже бурхливе відеозвернення для журналістки Яніни Соколової. Нагадаємо, що раніше Соколова в різкій формі відповіла Олександру Усику за його провокаційні відео, а також зйомки у фільмі про православ'я, російського виробництва.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Яніна Соколова, Telekritika

"В ситуації з Яніною Соколовою та Олександром Усиком моя думка – вона хотіла хайпонути на імені всесвітньо відомого легендарного українця, спортсмена, який прославляє нашу країну, з нашим прапором. Для чого? Заради хайпу на його заслугах, для підняття рейтингу своєї брехливої, нікому не потрібної програми. Моя думка: кожен повинен займатися своєю справою. Спортсмен – тренуватися і виступати. Політик – захищати наших громадян, забезпечувати безпеку і робочі місця, а журналісти повинні правдиво висвітлювати ситуацію в усій країні. Шість років у нас коїться справжнє жахіття, за рахунок якого хайпують всі кому не лінь. Я не розумію чому ви, Яніна, ставите питання "чий Крим?" спортсмену Усику і співачці Марув. Чому ви не спитаєте це у зрадника Батьківщини, у пана П. Чому ви запитуєте це у звичайних громадян, а не у політиків, військових. На чому ви хайпуєте, сволота? Чому ви не розповідаєте, що насправді відбувається вдома. Мої друзі і родичі в шоці від ситуації в країні, від неможливості працювати, сплачувати комунальні послуги, купувати їжу. Мені буде 30 років в цьому році. Чому мої друзі повинні їхати за кордон, щоб підтирати підстаркуватому, хоч і, можливо, милом, європейцеві жопу, копати полуницю в країнах Європи... Куди ви лізете, Яніна? Адже ви жінка, але поводите себе жахливо. Хочу сказати наступне. Якщо ви дійсно хочете отримати спортивний пендель, запотиличник або просто побитися, я пропоную Вам свої послуги. Як жінка жінці. Я з боку спорту, ви журналістка, але свою роботу якісно не робите. Давайте я піду замість Сашка. Навіщо ви його смикаєте, поясніть. Ось є я, живий кандидат. Якщо вам знадобиться на комусь хайпонути, когось зачепити, когось викликати на ринг, то я приїду, тільки спецрейс ще організуйте за нормальними цінами. Поб'ємося, заради Бога.", - заявила Олена Колесник.

Варто нагадати нашим читачам, що 12 лютого журналістка Яніна Соколова з парламентської трибуни закликала нардепів вирішити проблеми онкохворих українців. Ведуча нагадала, що в 2018 році їй діагностували рак, і з того часу вона дуже ретельно стежить за проблемою таких пацієнтів.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донеччині загинув командир батальйону "Луганськ-1" Сергій Губанов, підірвався на міні бойовиків.

Як повідомляв Знай.uа подолавши рак Яніна Соколова вказала на фатальну помилку МОЗ - "Сотні тисяч пацієнтів, ліків — до вересня".

Знай.uа писав, берегиня православних скрепів помчала в Амстердам: обжерлася кексами з коноплею і пішла у кубло розпусти.