Португальський футболіст, нападник італійського "Ювентусу" Кріштіану Роналду був помічений у використанні бутсів з регбійними шипами замість звичайних футбольних під час тренування.

Джерело: британський таблоїд The Mirror.

Припускається, що Роналду перейшов на регбійні шипи задля збільшення швидкості бігу шляхом посилення зчеплення з газонним покриттям.

Варто зазначити, що Роналду тут не є піонером. Так, регбійні шипи вже використовував нападник "Монпельє" Анді Делор – завдяки ним йому вдалося розігнатися до 36,8 км/год і встановити рекорд швидкості Ліги 1 (Вищого дивізіону Чемпіонату Франції).

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Нещодавно стало відомо, що зірковий форвард туринського "Ювентусу" Кріштіану Роналду може покинути італійський клуб вже після закінчення нинішнього сезону. За інформацією інсайдерів, нападник вже близький до переходу в інший клуб, щоправда, чому сторони зважилися перервати співпрацю - невідомо. Не виключено, що нова "зброя" стане у пригоді у пошуках нової команди для реалізації амбіцій футболіста.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 26-річна кохана Кріштіану Роналду показала ідеальне тіло, про таке мріє кожна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кохана кумедно познущалася з Роналду - тепер замість хвостиків у нього...

Також Знай.ua писав, що Спідня білизна гарячої подружки Кріштіано Роналду потрапила на обкладинку журналу, фанати давляться слинками.