Протести Black Lives Matter вийшли далеко за межі Сполучених Штатів Америки. Британія також зіткнулася з протестною активністю. Протести були досить серйозними, і також призводили до сутичок демонстрантів з поліцією. Однак за темою дотримання прав чорношкірого населення, вже почали забувати про права білих. На одному з матчів англійської Прем'єр-ліги з футболу, люди вирішили нагадати про себе оригінальним способом.

На матчі АПЛ “Манчестер Сіті” – “Бернлі” над стадіоном цілу годину кружляв літак з великим банером. На банері красувався напис: “White Lives Matter. Burnley”, що означає “Життя білих важливі. Бернлі”. Цікаво, що керівництво футбольного клубу “Бернлі”... Засудило цей банер і попросило пробачення. “Банер не відображає позиції клубу”, - наголошується в заяві. Навіть страшно подумати, яка в такому разі позиція клубу. “Життя білих не важливі”?

Скріншот

Після матчу виступив і фанат футбольного клубу “Бернлі”, який орендував літак. “Зараз говорити, що життя білих важливі – це расизм”, зазначив шанувальник клубу. З огляду на офіційну позицію його улюбленого клубу, це дійсно так і є. Очевидно, людство входить у нову епоху расизму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Нагадаємо, українці влаштували "Майдан" під вікнами у Кличка, обдурені і відчайдушні — ні грошей, ні квартир.

Як повідомляв Знай.ua, "$100 000 і нікого не покарають", — відомий репер пообіцяв відшкодувати збиток від погромів у США.

Знай.uа писав, Трамп дозволив копам використовувати задушливі захвати - "Було б дуже навіть добре".