Екстренеру Олексію Михайличенку надійшла пропозиція від київського “Динамо” про повернення на посаду спортивного директора клубу, про що повідомив журналіст Ігор Бурбас.

Після того, як нам стало відомо, що Мірча Луческу став головним тренером “Динамо” і спочатку не висуватиме жодних умов зі свого боку до моменту знайомства з командою і можливості побачити всіх гравців на контракті в дії.

Мірча Луческу, фото: ФК "Динамо" Київ

Луческу — 75 років і це один з критеріїв невдоволення з боку фанатів клубу. так як часу на довгострокове планування ситуації всередині клубу немає. При цьому, після багаторічного наставництва донецького “Шахтаря” (2004 - 2016 рр..), Мірча Луческу терпить невдачі, серед яких невдалий сезон з футбольним клубом “Зеніт” з 2016 по 2017 рік і потім тренерство збірної Туреччини, яка не зуміла вийти на чемпіонат світу в 2018 році.

Проте вік може зіграти головну роль в цьому неоднозначному рішенні. Варто лише згадати про те, що Луческу став тренером в далекому 1979 році і за плечима має багаторічний досвід роботи з тим же головним супротивником київського “Динамо” — “Шахтарем” та іншими українськими командами. Він знає українську Прем'єр-лігу зсередини і це може допомогти киянам, що зараз зазнає не саму кращу ігрову кондицію.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Нагадаємо, що Блохін відреагував на призначення Луческу тренером київського "Динамо", як про "плювок в душу".

Як повідомляв "Знай.uа", тренер "Вест Хема" хоче позбавитися від Андрія Ярмоленка в користь кого-небудь більш цікавого.

Знай.uа писав про суперечки між тренерами "Челсі" і "Ліверпуля".