Еліна Світоліна - одна з найвідоміших українських спортсменок. Еліна - не тільки відома тенісистка, але і блогер. За її життям в Instagram стежать мільйони передплатників, і не тільки з України. Сторінка Світоліной - в підписках у фанатів тенісу з усього світу. Еліна продовжує радувати своїх шанувальників цікавими фотографіями зі свого життя. Цього разу вона виклала фотографію зі свого відпочинку. Місце вона також обрала дуже цікаве.

Світоліна воліла провести свою відпустку перед фіналом сезону у Франції, а точніше, на Корсиці. На фотографії вона зображена в одному із стародавніх містечок цього острова. Еліна знаходиться на оглядовому майданчику, звідки відкривається приголомшливий вид не тільки на древні стіни, але і на заспокійливі, надихаючі води океану. Світоліна дотримується карантин, тому навіть на фотографії вона - в масці. Маска також стильна, чорного кольору, з підписом Smiling Inside.

Еліна підписала свою фотографію наступним чином: #corsica you are quite something 😍 !! Всього за день фото набрало близько 20 тисяч лайків і більше 140 коментарів. Світоліна зараз відпочиває перед найвідповідальнішим відрізком сезону, в якому їй доведеться брати участь в US Open.

Як писав Знай.ua, Світоліна підвела підсумки минулого сезону і розповіла, чому навчилася після поразок.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна ризикує пропустити Олімпіаду-2020 у Токіо.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна заснувала свій благодійний фонд для допомоги талановитим дітям.