Відомий на весь світ 32-річний український боксер Василь Ломаченко всього один раз програв на професійному рингу. Зараз у нього йде підготовка до бою з Теофімо Лопесом. Відомо, що цей американський боксер може відмовитися від поєдинку, якщо не будуть задоволені його фінансові запити.

А поки Василь Ломаченко все ж знаходить час, щоб в своєму Instagram-акаунті опублікувати фотографію. Вона супроводжується написом англійською мовою, в якій мовиться, що необхідно продовжувати посміхатися, бути позитивними і робити все можливе, щоб стати номером один. Фотографія була зроблена у власному готелі українця - Loma Sport Hotel. Він одягнений в спортивні штани і футболку особистого бренду.

Ломаченко, скрiншот: Instagram

Він тримає руки в кишенях, посміхається і дивиться кудись поза камерою. І напевно знає про що говорить, адже серед чотирнадцяти поєдинків - 10 з них він закінчив достроково, нокаутом.

Деякі користувачі в коментарях бажають здоров'я і удачі українському боксеру, хтось же задається питанням про чітку дату передбачуваного поєдинку.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нагадаємо, український боксер Редкач здивував трюками посеред поля: на таке здатні тільки зайці. Спочатку спортсмен не міг змиритися з такими вправами, а потім він навіть став отримувати задоволення.

Як повідомляв "Знай.uа", Україна в футбольних єврокубках: озвучені дати стартових матчів. Буквально на днях були опубліковані розкладу стартових матчів п'яти українських клубів в Лізі чемпіонів і Лізі Європи сезону 2020/21.

Знай.uа писав, що Хирн визначив суперника для Олександра Усика: "Я б хотів побачити ..."