Відомий своїми скандальними заявами американський боксер, чемпіон світу за версією IBF у легкій вазі Теофімо Лопес офіційно підтвердив, що поки не зміг домовитися про об'єднувальний поєдинок проти українського чемпіона WBA, WBO і WBC Franchise Василя Ломаченка.

Читайте Знай Google News!

Теофімо Лопес дав зрозуміти, що в Top Rank дійсно не змогли задовольнити його фінансові запити, тому бій може зірватися. Про це стало відомо завдяки новій публікації Теофімо Лопеса в мережі Twitter.

Публікація Теофімо Лопеса, скріншот: Twitter

"Ви гніваєтеся на мене, а я просто намагаюся прогодувати свою сім'ю", - написав Теофімо Лопес на своїй сторінці в Twitter.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що відомий український боксер, чемпіон WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) отримав нове звання. Тепер Василь — найкращий у світі боєць у своєму дивізіоні. Українського спортсмена визнано найкращим за версією спортивного видання Boxingtalk. Про це стало відомо завдяки інформації зі свіжого рейтингу на порталі Boxing Talk.

Ломаченко, фото: Instagram

До речі, крім Василя Ломаченка у списку також виявився ще один український боксер — Денис Беринчик, який зайняв 35-ту сходинку. І що може сильно порадувати українських фанатів боксу, американець Теофімо Лопес, з яким повинен провести бій Василь Ломаченко, займає друге місце в рейтингу. У Boxing Talk знають, що таке інтрига.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ломаченко обеззброїв Лопеса сонячною посмішкою: до такого супротивника не підібратися.

Як повідомляв Знай.uа український боксер Редкач здивував трюками посеред поля: на таке здатні тільки зайці.

Знай.uа писав, боєць ММА з Франківська вийде в октагон після перерви — націлений на перемогу.