Центрбек донецького Шахтаря і лідер збірної України U-20, яка виграла Чемпіонат світу в 2019 році, Валерій Бондар, познайомив шанувальників зі своєю другою половинкою.

Нею виявилася колишня дівчина Владислава Супряги-Дарина Савіна. Новина мало не переросла в скандал: фанати і спільні друзі футболістів були ошелешені і розчаровані. Свої емоції вони не змогли приховати в коментарях до посту.

Однак пасія Бондаря різко відповіла всім коментаторам:

"чоловік - це не пацан, а пацани-це всі ті, які пишуть коменти замість того, щоб думати про себе, отримувати зірку з неба для своєї коханої і займатися своїм особистим життям. А добрі слова кому йому говорити. Не хвилюйтеся за це. Чоловік-той, хто дає тобі впевненість у завтрашньому дні, а не той, хто пише "ну ти і кісточка" та інше. Бажаю всім добра і щастя!".

Дівчина, судячи з профілю в Інстаграме, сповна насолоджується життям: володіє своїм бутіком, відвідує дорогі заклади і нерідко радує передплатників досить відвертими фотографіями.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Після шквалу обурення, що обрушився на пару в соцмережах, Дарина написала окремий пост, в якому відповіла на вимоги роз'яснити ситуацію.

Пара налаштована серйозно: будує спільні плани на життя і збирається досягати нових цілей.

Нагадаємо, раніше Катя Осадча розкрила секрет ідеальної фігури, дієти тут ні при чому: "майже неможливо".

Як повідомляв портал "Знай.иа", еовая "Холостячка" Мішина відверто розповіла про свою мрію:"Давай подивимося, що ти вмієш".

Також "Знай.иа" писав, що насолити колишньому, зробити пластику," продати " себе - як соціальні мережі змінюють життя.