Професійний український боксер і колишній абсолютний чемпіон у першій важкій вазі Олександр Усик підкорив серця майже мільйона користувачів Instagram. Однак спорсмен досить рідко ділиться з шанувальниками робочими і особистими моментами з життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно Усик розмістив на своїй сторінці в соцмережі фотографію з ведучим проекту "Как-то так" Абреком. Задоволені хлопці позують у спортзалі, дружно обіймаючись і посміхаючись. При цьому Олександр показує всім зрозумілий жест лівою рукою. Ймовірно, боксер давав інтерв'ю ведучому.

Потім на сторінці Абрека з'явилося смішне відео, на якому Усик проявляє свою дотепність.

"New цитата! Розумні слова від Усика і від мене.😂😂😂😂😂💪🏽💪🏽💪🏽", - йдеться у підписі до кумедного ролика.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські боксери-професіонали Олександр Усик і Володимир Ломаченко показалися в новому відео. На ньому чемпіони в спортивному одязі катаються на автомобілі, бігають на пляжі, а також боксують серед піску.

Як повідомляв портал Знай.uа, вісім років тому український боксер Олександр Вусик забрав олімпійське золото в Лондоні. Українець у фінальній сутичці переміг італійця Клементе Руссо.

Також портал Знай.uа писав, що боксерський промоутер і бізнесмен Едді Хірн, розмірковуючи про поєдинки його мрії, включив до списку гіпотетичну зустріч колишнього чотириразового чемпіона світу Евандера Холіфілда проти колишнього абсолютного чемпіона Олександра Усика в рамках першої важкої ваги.