Олександр Усик-найвідоміший український боксер сучасності. Після відходу Володимира Кличка, саме він став головною боксерською надією України, і зараз виправдовує це звання з лишком.

Однак Усик - не тільки виходить на ринг, він ще займається і промоутерською діяльністю. Віднедавна почала працювати його компанія Usyk17 Promotions. Нещодавно вона провела свій перший турнір-Big Boxing Night У Києві. Олександр Усик на своїй сторінці в Instagram подякував усім, завдяки кому це стало можливим.

Усик подякував усім учасникам та партнерам, вболівальникам, усім людям, які допомогли провести Big Boxing Night. "Йдемо далі...Світ любить сильних!", підписав український боксер свій пост. Також він опублікував фотографію, на якій він слухає гімн України перед відкриттям турніру.

Боксерський вечір Big Boxing Night пройшов у столиці України 1 серпня. У ньому взяли участь як відомі, так і молоді українські боксери. З показовими поєдинками виступили Андрій Великовський, Олександр Захожий, Олег Малиновський, Петро Іванов, Владислав Сіренко, Дмитро Митрофанов, Віктор Вихрист та інші боксери.

Нагадаємо, що Девід Хей розповів, що чекати глядачам від бою Олександра Усика з Дереком Чісорою.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Як повідомляв портал " Знай.ua", боксер Олександр Усик показав кумедне фото в брендовій масці і кепці.

Також "Знай.ua" писав, що Олександр Усик показав, як готується до поєдинку з Дереком Чісорою.