Народний депутат від "Слуги народу", спортсмен-борець Жан Беленюк розповів, що до нього завітала сім'я маленького українського атлета. Хлопчик на день народження захотів незвичайний подарунок: познайомитися зі своїм спортивним кумиром Беленюком, для чого родина подолала шлях у 600 кілометрів.

Читайте Знай в Google News!

Про це Беленюка написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Жан Беленюк в Раді, фото: Ян Доброносов

"Сьогодні до мене на тренувальну базу прибула делегація - мама, тато, син і дочка 🙂 привід дуже простий - у сина, ім'я якого Олег, день народження і, як подарунок, захотів познайомитися зі мною і зробити фото :) Його батько мені написав десь місяць назад, сказавши, що підростаючий борець дуже хоче познайомитися і сфотографуватися (намагаюся ніколи не відмовляти, розуміючи яка це для дитини мотивація і пам'ятна історія, сам таким був, але, природно, погоджую час і місце зручне для себе). Так ось, пару днів назад батько повторно написав і погодив час і місце нашої зустрічі, як виявилося, люди їдуть всією сім'єю з Миколаївської області, порядку 600 км, щоб здійснити бажання хлопця в день його народження !!!!! У мене ж знайшлися невеликі подаруночки для нього і, як бонус, запропонував приєднатися йому до нашого тренування в прямому ефірі, в рамках олімпійського уроку!

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Вообщем, захоплююся такими батьками! Мало того, що прищеплюють любов дітей до спорту з самого дитинства, так ще й підтримують і сприяють реалізації їх ПРАВИЛЬНИХ бажань і мрій, не дивлячись на відстань і труднощі! Браво, ось це СІМ'Я!" — йде мова у дописі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Жан Беленюк з "Слуги народу" отримав особливу посаду в Раді.

Також Знай.ua писав, що Беленюк з "Слуги народу" став прогульником.