Динамо U-21 перед матчем з противником зі Львова отримало серйозне посилення, що дозволило команді перемогти в третьому турі з рахунком 2:0. Голами відзначилися Ярослав Надольський на четвертій хвилині та Богдан Білошевський — на 62.

Читайте Знай в Google News!

Мірча Луческу до футболістів у віці 21 року і молодше відправив Артема Шабанова і Романа Вантуха, які ще не мали можливість зіграти в офіційних матчах нового сезону, так як у першого було запалення вуха, а Вантух перехворів коронавірусом.

Надольський замкнув навіс Вівчаренка зі штрафного, тоді як після перерви капітан київського клубу Білошевський здійснив точний удар у кут після сольного проходу.

Юрій Мороз, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Шабанов теж прикладався до м'яча під час матчу з дальньої дистанції, проте пробив вище воріт. Команда тренера Юрія Мороза зараз перебуває в чудовій формі, так як на початку сезону, в трьох турах мають всі перемоги і 14 забитих м'ячів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська чемпіонка Левченко опинилася біля ніг напівголого італійця. Зірка легкої атлетики вважається однією з найкрасивіших спортсменок.

Як повідомляв "Знай.ua", Роналду похвалився ідеальним пресом: розкрив сорочку, а там ... Так, цього разу спортсмен виклав в мережу спекотне фото, на якому з'явився в сексапільному образі.

Знай.ua писав, всього на 1 см більше-легендарний рекорд Сергія Бубки нарешті змогли перевершити, тримався понад 26 років.