Справжня легенда українського та світового футболу Андрій Шевченко святкує 44 день народження. Як відомо, Андрій Миколайович Шевченко народився 29 вересня 1976 року.

Читайте Знай в Google News!

За свою спортивну кар'єру Шева став найкращим бомбардиром в історії збірної України (48 голів). А починаючи з 15 Липня 2016 року – наставник національної збірної України. Про цю радісну подію нагадують українські ЗМІ.

Андрій Шевченко, фото: gettyimages

Андрій Шевченко - володар Золотого м'яча 2004 року. Двічі ставав найкращим бомбардиром Ліги чемпіонів і Серії А (Італія). Другий бомбардир в історії "Мілана", найкращий голеадор в історії міланського дербі. Шість разів визнавався найкращим футболістом України. Заслужений майстер спорту України.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Андрій Шевченко, фото: gettyimages

У складі київського "Динамо" ставав чемпіоном України (5 разів), володарем Кубка (3) і Суперкубка (2011). У "Мілані" вигравав Скудетто, Кубок і Суперкубок Італії, Лігу чемпіонів і Суперкубок УЄФА. У рамках своєї кар'єри в "Челсі" Шевченко брав Кубок і Суперкубок Англії, Кубок Футбольної ліги. Входить до списку FIFA 100.

А нещодавно головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про стосунки з гравцями національної команди: "Якщо хочеш зрозуміти покоління, починай з ними спілкуватися, зав'язуй стосунки. Шукай точки дотику. Я роблю це постійно. І з ними мені дійсно цікаво. Я намагаюся їх зрозуміти, у мене цього добре виходить".

Публікація Андрія Шевченка, скріншот: Instagram

До слова, всі бажаючі висловити всі свої найкращі побажання і привітання, можуть це зробити в мережі Instagram, активним користувачем якої є Андрій Миколайович.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Шевченко вже у "Мілані", зірковий тренер приміряв форму.

Як повідомляв Знай.uа, яскравий Вася Кобін вибухнув після фіаско з Динамо: "Могли ганяти...".

Знай.uа писав, ексфутболіст "Шахтаря" вірменин Мхітарян закликав зупинити бойові дії на батьківщині: "Я завжди поруч".