Португальський футболіст Кріштіану Роналду, нині виступає за туринський "Ювентус" і збірну Португалії, вважається кращим бомбардиром в історії "Реал Мадрид" і національної збірної, а також одним з кращих футболістів усіх часів. Нещодавно під час прямої трансляції він підтримав дагестанського бійця UFC Хабіба Нурмагомедова. Про це повідомляє видання "Super".

Читайте Знай в Google News!

"Хабіб мій брат, Iншаллах", - сказав Роналду, адже всього через тиждень у Нурмагомедова відбудеться бій з Джастіном Гейджі. Кріштіану заявив, що дагестанець повинен перемогти. Він називає його братом, так як в соціальних мережах у них є дві спільні фотографії, а за законами інтернету — вони практично кровні родичі, при цьому Роналду використовував незрозумілий смішок після проголошенні слова "Iншаллах".

Поєдинок відбудеться 24 жовтня і буде складним в кар'єрі Хабіба, так як Джастін Гейджі змінює стратегії прямо під час раунду, вчиться на чужих помилках і крутий в боротьбі. Напарник Нурмагомедова по залу Джош Томсон розповів, що перемога над Гейджі означатиме закінчення кар'єри Хабіба в легкій вазі. Тому йому потім слід або йти з єдиноборств, або підніматися в наступну вагову категорію.

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, любителі РПЦ Ломаченко і Усик на ходу перевзулися для захисників України: "Всією душею..."

Як повідомляв "Знай.ua", Кріштіану Роналду не вийде на поле: у зоряного нападника виявили Covid-19

Знай.ua писав, Усик знайшов найслабше місце "монстра" Чісори: "він в глибині душі..."