Португальський нападник туринського "Ювентуса" Кріштіану Роналду здав повторний тест на COVID-19, який показав позитивний результат, тому, швидше за все, він не зуміє взяти участь у матчі з "Барселоною" у другому турі Ліги чемпіонів.

Читайте Знай в Google News!

Сьогодні він опублікував новий знімок у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram, який змусив занепокоїтися фанатів через те, що виглядає футболіст трохи схудлим і змарнілим. Йому належить продовжити лікування вдома, на шикарній віллі з великим басейном, який раніше його фанати могли бачити на одній з попередніх фотографій.

"Ця зачіска добре виглядає на Кріштіану", "Ти добре виглядаєш король", "Власник "Барси" повернувся", — написали користувачі в коментарях. Тим не менш, "Ювентус" зараз знаходиться в непростій ситуації напередодні матчу, так як були зафіксовані нові випадки коронавірусу, які змусили гравців і співробітників клубу піти на самоізоляцію під час паузи в змаганнях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Нагадаємо, пишається вся Україна: наша команда "Шахтар" тріумфально розгромила "Реал" – 3:2. Відзначимо, що це тільки третя зустріч команд.

Як повідомляв "Знай.ua", "Шахтар" за перший тайм розбив "Реал Мадрид" у Лізі чемпіонів-3:0

Знай.ua писав, Ломаченко після бою з Лопесом ліг під ніж хірурга - 12 раундів практично з однією рукою: "Відколов шматок..."