Український боксер, супертяж Олександр Усик показав справжній майстерний рівень у непростому поєдинку в Лондоні, перемігши британця Дерека Чісору.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Чісора обіцяв влаштувати війну Усику на ринзі й з перших хвилин першого раунду він кинувся на українця. Олександр опинився під "обстрілом" ударом Чісори, який не соромився при потуранні рефері однією рукою тримати українця, а іншою пробивати.

Усик витримав стартовий тиск Чісори, який вже з другого раунду почав втомлюватися, а десь з четвертого просто почав як танк прямолінійно і нехитро йти на українця. Олександр більше працював на ногах, йдучи від атак суперника і працюючи на контратаках.

У четвертому раунді українець побував на підлозі, але рефері вирішив, що не від удару, тому там був не нокдаун. Давши вимахатися супернику, Усик вирівняв бій, а в сьомому раунді десь навіть потряс Чісору і перехопив ініціативу, домінуючи у восьмому раунді.

Зібравши всі свої сили, в дев'ятій трихвилинці Чісора знову включився і змусив Усика зосередити свою увагу на захисті. Але далі знову все пройшло за переваги Олександра, хоча Чісора продовжував йти вперед, розмахуючи руками, сподіваючись зловити такими ударами фаворита.

В цілому, Чісора серйозно перевірив Усика, завдав йому достатню кількість ударів, які той з честю витримав. Бій пройшов у високому темпі, Чісора до останнього йшов вперед на морально-вольових якостях, намагаючись зловити ударом, а Усик продовжував більше рухатися на ногах.

За підсумками важкого 12-раундового поєдинку Усик переміг одноголосним рішенням суддів-117-112, 115-113, 115-113 і завоював титул WBO Inter-Continental Heavy.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Хай спотворить Всевишній обличчя цієї тварі", - Хабіб Нурмагомедов підтримав мусульман.

Як повідомляв Знай.uа, Усику з'явився янгол перед боєм з Чісорою: "Тепер я нічого не боюся...".

Знай.uа писав, Олександр Усик розкрив самопочуття Ломи після втрати трьох поясів: "Залижем рани".

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще