29 листопада відбувся матч між англійськими футбольними клубами "Арсенал" і "Вулверхемптон". На ньому гравці обох команд отримали серйозні травми голови після того, як спортсмени зіштовхнулися головами у верховому протиборстві.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: британський таблоїд The Sun.

Матч проходив у рамках десятого туру чемпіонату Англії. Перемогу з рахунком 1:2 на користь "Вулверхемптону".

На самому початку гри під час виконання кутового форвард "вовків" Рауль Хіменес і захисник "канонірів" Давид Луїс зіштовхнулися головами один з одним і розбили їх в кров.

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

На щастя, Луїс навіть зміг продовжити гру після медичної допомоги, а ось його противнику з "Вулверхемптону" опинився у тяжкому стані — він втратив свідомість, після чого його винесли з поля на носилках і з кисневою маскою.

Пізніше стало відомо, що Хіменеса було госпіталізовано і він вже прийшов до тями. Однак на думку лікарів, травма потребує хірургічного втручання. Представники команди попросили дати родині футболіста час для відпочинку, перш ніж вони зможуть виступити з заявою.

Тим часом Давид Луїс, якому вдалося уникнути таких серйозних наслідків, закликав молитися за здоров'я колеги-спортсмена.

"Сумний день для нас. Потрібно пройти цей шлях разом. Хочу подякувати всім за повідомлення і попросити помолитися за Хіменеса. Одужуй скоріше", — заявив Луїс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, помер легендарний футболіст збірної Аргентини Дієго Марадона.

Як повідомляв Знай.uа, натовп розлючених українських фанатів напав на директора стадіону, били не дивлячись: "Руки тримайте, шоби...".

Знай.uа писав, Кріштіану Роналду йде з Ювентуса? Футболіст вже все вирішив.