Ірина Морозюк, відома як засновниця бренду одягу, президент футбольного клубу "Ліон" і, перш за все, як колишня дружина екскапітана "Динамо" Миколи Морозюка продовжує дивувати шанувальників у соціальних мережах вельми скандальними історіями та заявами.
Читайте Знай в Google News!
Цього разу пропонуємо нашим читачам дізнатися, що думає Іра про "великі гроші" в "елітному суспільстві" і постійному питанні активних почуттів та стосунків. Про це Ірина Морозюк пише у своєму мікроблозі в мережі Instagram.

Публікація Ірини Морозюк, скріншот: Instagram

"Дуже легко захопитися твердою особистістю, що не належить нікому, але полюбити її складно. Чому так багато невдалих стосунків? Тому що переважає об'єктне кохання, а не суб'єктне. Кохання до об'єкта - це кохання до намальованої всередині картинці (Ілюзія обману). Кохання до суб'єкта - це любов до людини з усіма позитивними і негативними якостями, з історією, з перемогами і поразками. І любити суб'єкт нелегко... тому що особистий егоїзм до придуманої історії перемагає, ламає кайф ілюзії... Проте... Це стосується, скоріше, слабких людей. З забобонами. У мені є одна цікава якість, за що вдячна Богу і Всесвіту. Я ніколи не будую думку про людину покладаючись на слова інших. Тільки поки особисто не буду переконана в достовірності інформації. Будь то в дружбі або у стосунках. Візьміть собі на замітку, все. Найкрасивіша, мудра і гідна дівчина може зв'язатися з мудаком, так само як і гідний хлопець закохатися в повію.", - пише Ірина Морозюк.

Також не можна пройти повз те, що розповіла Ірина про "людей з великими грошима".

Публікація Ірини Морозюк, скріншот: Instagram

"Гроші дуже псують людей. Не всіх, але більшість. Я спілкуюся з різними людьми, і з різними соціальними і матеріальними статусами. І ви знаєте, у простих, приземлених людей кількість лайна набагато менше. Зради, інтриги, плітки існують скрізь, але в колах більш примажореного люду ця мерзенна х*йня виходить з берегів. Ви просто не уявляєте що відбувається. Всі один одним користуються і зраджують, брешуть, домальовують, шантажують, обмовляють, погрожують... і бл* х*єва хмара іншої дичини... Це вже є якоюсь нормою, чи що. Особливо серед молоді, хоча... буде мені 40, розповім, змінилося щось чи ні. Здавалося, все ж добре... багато чого собі можете дозволити... ні чого не потребуєте, чого ж скотами є? Так кайфуйте... А ні... Гроші, влада, суперництво, заздрість. У мене є можливість спілкуватися з простими людьми, які працюють на звичайних роботах, їздять на метро і т. д. чесно, отримую колосальне задоволення! Це зовсім інший світ", - розповідає Ірина Морозюк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Раніше повідомляли, колишня ексдинамівця Морозюка нарвалася на проблеми з МАУ: "Зараз буде багато мату".
Як повідомляв Знай.uа, "Раніше брала з купки": скандальна Ірина Морозюк зізналася, чи дає їй грошей ексдинамівець.
Знай.uа писав, колишня ексдинамівця Морозюка виставила на показ білизну і деталі розлучення: "Чому люди такі гнилі?".

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще