Українським журналістам вдалося поспілкуватися з відомим футболістом, який бував у різних клубах, і в Шахтарі, і в "Дніпрі", і навіть встиг пограти в першостях інших країн. Звичайно, це улюблений українськими "ультрас" Євген Селезньов.

Читайте Знай в Google News!

Його розмови про те, що потрібно "годувати сім'ю" свого часу наробили багато шуму. Зараз же Євген Селезньов грає в команді "Колос" (Ковалівка).

Спортсмен у свої 35 років не втрачає шансу знову поспілкуватися з журналістами і навіть зробити цікаві зізнання. Так, днями Євген Селезньов розповів про свої стосунки з Мірчею Луческу, який зараз тренує київське "Динамо". Про це стало відомо завдяки повідомленням пабліку "Брутальний футбол" в мережі Instagram.

Публікація "Брутального футболу", фото: Instagram

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Ми спілкувалися з Луческу. Він хотів мене бачити в "Динамо". Він бачив мене в Туреччині, і, думаю, він вважав, що я можу їм допомогти. Я розумію його принципи гри, знаю, чого він хоче від футболістів, як він вимагає. Знаю, яка він людина...

...Але там не тільки вирішувало бажання Луческу або моє. Є різні моменти. Не вирішували ж все Луческу і Селезньов, тому і не вийшло. Не хочу обговорювати, що було. Для мене завжди в пріоритеті футбол", - поділився Євген Селезньов.

Варто також нагадати нашим читачам, що колишній капітан футбольної команди Дніпро Руслан Ротань розповів про те, що його колишній одноклубник Євген Селезнеьов міг би стати президентом України. На думку Ротаня Селезньов впорався б з управлінням державою не гірше за Володимира Зеленського.

"Думаю, він би все під себе взяв. Мені здається, що йому б пасувало бути президентом. Він би розставив усіх по поличках", - сказав Ротань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, член відомого тренера поставив на вуха мережу і крапку в його кар'єрі.

Як повідомляв Знай.uа, нападник Динамо йде в інший клуб: хто переманив талановитого гравця.

Знай.uа писав, від Дніпра до Парижа: як відпочивають влітку Копоплянка, Качараба та інші зірки футболу.