Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу після поєдинку проти "Барселони" підійшов до Ліонеля Мессі і попросив футболку з автографом. Після чого був розкритикований румунським телеведучим Раду Банчу.

"Я не бачив такого з дитинства у фільмах, коли в кінці доводилося плакати. Після фінального свистка Мірча Луческу пішов просити футболку у Мессі. Знаю, що Матей Луческу володіє пивоварнею. Думаю, Мірча сказав Лео, яке хороше пиво там, і запросив спробувати", - заявив Банчу. Про це повідомляє видання Sport.ua

Читайте Знай в Google News!

Він порівняв Луческу з дітьми, які раніше бігали за Граф або Агассі. "Мессі дивився на Луческу як на комаху, він поняття не мав, хто це такий", — додав телеведучий. Ліонель же пообіцяв щось тренеру, але тепер у Мірчі буде своя версія події. Раду Банчу і зовсім попросив спочатку зняти штани після виходу на поле і просити футболку, поки за ним не приїхала поліція, адже це практично те ж саме, що і підійти до Артиста в кінці вистави.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"Попросити автограф у нього, заявивши, ніби у вас немає часу чекати, поки він переодягнеться. Він повинен був зробити це раніше!", - підсумував Банчу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці вимагають у капітана збірної Іспанії Серхіо Рамоса змінити тату.

Як повідомляв "Знай.ua", "Барселона" розкатала київське "Динамо" у Лізі чемпіонів-2:1

Знай.ua писав, "Шахтар" розгромлений "Боруссією" після серії вдалих матчів у Лізі чемпіонів - 0:6.