Тенісистка Марія Шарапова виходить заміж. У день Святого Миколая, 19 жовтня, спортсменка у себе в Instagram оголосила про заручини. При цьому її обранцем став один з найбільш завидних женихів Великобританії — засновник аукціонного дому Paddle8 Олександр Гілкс. Він також відомий, як один з найближчих друзів принців Гаррі і Вільяма.

Я сказала " так " в перший же день нашої зустрічі. Це був наш маленький секрет", - підписала Марія серію фото і відео. У коментарях пару вже привітали чоловік принцеси Беатріс Мапеллі Моцці і брат Кейт Міддлтон — Джеймс.

"Спасибі за те, що робиш мене дуже-дуже щасливим хлопцем і що відповіла "так". Радий прожити з тобою життя, любити тебе і вчитися у тебе, - написав, у свою чергу, Олександр, опублікувавши знімок з Марією з написом Future ("майбутнє").

Пара приховує, коли саме відбулися заручини, і не показує обручку. Однак фанати підозрюють, що це сталося ще в січні 2020 року. Саме тоді зародилися перші чутки про заручини Шарапової з багатієм Олександром, які пара не поспішала ні підтверджувати, ні спростовувати. І тільки тепер таємне стало явним.

Нагадавши, російська тенісистка Марія Шарапова оголосила про завершення кар'єри

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Марія Шарапова заявила, що втомилася боротися зі своїм тілом

Також Знай.uа писав, Шарапову підловили в червоному купальнику на пляжі