Олександр Гудков, російський комедіант, режисер і ведучий, разом з Іваном Дорном, українським співаком, стали ведучими епізоду “Орла і Решки. Новий сезон”. Чоловіки вирушили до Португалії, де відвідали не лише популярні туристські атракції, а й більш екзотичні місця.

Анонсом програми ділиться Новий канал.

Оскільки саме Гудкову випало жити на 100 доларів, саме він пізнавав країну ногами і очами, в той час як Дорн - животом. Гудков відвідав Фатіму - місто, в якому за переказами троє дітей побачили Діву Марію. Вона дала дітям пророцтва, які потім збулися. На честь цього в місті побудували базиліку, а також зробили “білу дорогу” - дорогу, по якій має пройти кожна людина, яка хоче замолити гріх.

Крім того, в цій базиліці є спеціальне місце, де можна спалити восковий муляж частини тіла - щоб не болів. Гудков так описує відвідини спеціального магазина для цього: “У ньому продають величезну кількість воскових ніг, рук, голів і навіть внутрішніх органів! Місцеві вважають, мовляв, якщо ви спалите на цілющому вогні ту частину тіла, яка болить, то все мине. Частини тіла спалюють у величезному святилищі – до нього люди несуть свічки. Хто маленькі, хто більші, а хто – взагалі двометрові”.

Олександр Гудков у Португалії, фото "Орел і Решка"/Новий канал

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Олександр Гудков у Португалії, фото "Орел і Решка"/Новий канал

Шоумен спалив куплену ногу і поділився враженнями від цього ритуалу: “Відчуття в мене двоякі. Та якщо це комусь допомагає, то чом би й ні? Та й легкість у ногах після святилища була присутня, просто полетів далі”.

Олександр Гудков у Португалії, фото "Орел і Решка"/Новий канал

Нагадаємо, Позитив з "Время и Стекло" і Мішель Андраде стануть новими ведучими "Орла і решки": "2021-й лише почався".

Як повідомляв портал Знай.uа, телеведуча Леся Нікітюк здивувала архівами з "Орла і Решки": "Він к*кав, фотошопом почистили".