Дружина відомого українського музиканта Віктора Павлика Катерина має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 60 тисяч осіб.

Зараз же вона поділилася новиною про те, що настав вже третій триместр. Стало відомо, що її син Михайло лежить неправильно і через це передавлює їй нирку. Однак сестра Катерина зазначила, що дітки все ж все розуміють, і потрібно просто поговорити з дитиною, щоб він згодом поміняв своє місце розташування.

"+6 кілограмів на даний момент😱 Стала більш розсіяна, плутаю слова, чоловік сміється з мене)) а все інше, начебто, як зазвичай. Обжерливості немає, сплю добре🙏А давайте влаштуємо перекличку беременяшек пишите пишіть на якому ви тижні 🥰 У мене 26❤️", - написала вона в підписі до публікації з вагітним животиком біля стіни.

Вагітна дружина Віктора Павлика, скріншот: Instagram

"Моїй доньці завтра 4 роки)))", "15 тиждень❤️", "19 тижнів.😍 😍 😍 не далеко від вас😍", "Я народжувала 16 годин🤪", "33 тиждень ❤️❤️❤️", "17🤗", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Вагітна дружина Віктора Павлика)

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Показати ще
Нагадаємо, вагітна Дружина Віктора Павлика показала середній палець всій Україні

Як повідомляв "Знай.ua", вагітна Дружина Віктора Павлика поскаржилася на проблеми зі здоров'ям: "Доведеться прокапаться"

Знай.ua писав, вагітна Дружина Віктора Павлика поскаржилася на проблеми зі здоров'ям: "Доведеться прокапаться"