Посикунчиками називають маленькі смажені пиріжки. Відмітна особливість посікунчіков від іншої випічки-дуже соковита начинка. Пропонуємо вам варіант смажених пиріжків"на один зуб".
Інгредієнт:
- М'ясний фарш-400 г
- Ріпчаста цибуля - 1 шт (великого розміру)
- Сіль - 1 ч. л.
- Перець мелений-1/2 ч. л.
- Вода-250 мл
- Борошно-700 г (600 г для тіста)
- Яйце куряче - 1 шт
- Сіль - 1 ч. л.
- Цукор-1 ст. л.
- Майонез - 2 ст л.
- Молоко - 250 мл
Приготування:
Яйце збити виделкою, додати сіль, цукор і майонез. Все добре перемішати і потім влити молоко і додати борошно. Добре вимішати тісто.
Тісто має вийти щільним і однорідним. Залишити його відпочити на 20 хвилин.
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Ріпчасту цибулю перебити в блендері з 50 мл води. У м'ясний фарш додати сіль, перець, влити перебиту цибулю. Влити воду, що залишилася.
Скачати тісто в ковбаску, розрізати на часточки і розкачати на пиріжки. Зазвичай, як на пиріжки, покласти начинку в тісто і акуратно загорнути краю.
Пиріжки обсмажити на розпеченій сковороді з рослинним маслом з двох сторін до появи золотистої скоринки. Смачного.
Раніше ми повідомляли, Євген Клопотенко розкрив секрет незвичайного рецепта млинців, на Масляну впорається кожен.
Як повідомляв "Знай.uа", рецепт горішків зі згущеним молоком, родом з дитинства: згадай легендарний смак.
Також "Знай.uа" писав, що без м'ясорубки і магазинного фаршу, рецепт соковитих котлет з сиром.