Син загиблого актора Сергія Бодрова Олександр не пішов по стопах батька і вдарився в музику – 18-річний хлопець презентував сольний альбом у стилі хіп-хоп.

Ще в січні поточного року син Бодрова-молодшого Олександр випустив свій дебютний реп-альбом "Реп мастерская", до якого увійшло 5 пісень. Дві з них музикант записав спільно з виконавцем Haze2Face. Крім цього, Олександр Бодров створив співтовариство в соціальній мережі, де публікує свої нові композиції і пісні своїх друзів.

Хлопець і раніше захоплювався музикою, створивши спочатку з приятелем групу CRACK SQUAD. Вони записали кілька треків в стилі андерграунд, проте після цього процес "заглох". Далі Олександр взяв собі псевдонім simple Саня і почав писати реп. Відомо, що всі тексти Виконавець пише сам.

Олександр Бодров / фото: соцмережі

Раніше його пісні були спрямовані на політичну тему, проте зараз Олександр пішов у більш розслаблений стиль, схожий на хіп-хоп. Не виключено, що незабаром син Бодрова-молодшого знову повернеться до написання гостросоціальних текстів.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Олександр Бодров вважає за краще не виставляти своє життя напоказ: він не веде соціальні мережі і обговорює з шанувальниками виключно свою творчість. Ходять чутки, що хлопець думає одного разу спробувати свої сили в режисурі.

Сергій Бодров / кадр з фільму

Його батько Сергій Бодров пропав безвісти разом зі знімальною групою Кармадонській ущелині, де проходили зйомки фільму "Связной". 20 вересня 2002 знімальна група фільму вирушила з Владикавказа в гори. О 20:08, коли вони вже поверталися в місто, раптово почався Схід льодовика Колка, за кілька хвилин все Кармадонську ущелину було накрито 60-метровим шаром льоду і каменів. Безвісти пропали понад сто людей.

Нагадаємо, що Федір Бондарчук таємно став батьком, обраниця приховувала вагітність всі 9 місяців.

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Алека Болдуіна Хіларія народила парі шосту дитину незважаючи на те, що попередній з'явився на світ всього 6 місяців тому.

Також Знай.uа писав, що актор Борис Щербаков підхопив небезпечний Китайський вірус covid-19.