Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

Дівчина також активно веде свою сторінку в Instagram, і у неї майже 315 тисяч підписників. Не так давно українська знаменитість поділилася свіжою публікацією в соцмережі.

На фото Олена-Крістіна позує в своєму автомобілі в яскравій синій куртці і червоній толстовці. У підписі до знімку зірка Нового каналу залишила дотепний вірш, який може натякати на майбутній випуск "Аферисти в сітях".

"З агентом "Ейвон" в темному парку боровся пів години маніяк.. У підсумку придбав дві туші та лак 🙈😂", - жартівливо підписала фото телеведуча.

"А потім зустрів двох свідків Єгови", "Невже злив сюжету серії?", "Нова афера!", "І почому туші 😂👏", "Коли нові випуски. Ми чекаємо дуже", "Як завжди красуня 😍", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь, фото з Instagram

Нагадаємо, раніше наречена Розенка Лебідь записала звернення через хворобу: "Почалося з нестандартної..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь спокусила українців розпусним вбранням: "Вже вилізли".

Також портал Знай.uа писав, що наречена Розенка Лебідь розкриє шахраїв зі псевдобанків та навіть клінік: що готують "Аферисти в сітях".