Часто робота продавців у магазинах та супермаркетах стає небезпечною через неадекватних та агресивних покупців.

Ще один доказ цьому - інцидент, який трапився у Башкористані і потрапив на камеру. Тамтешній мешканець так хотів випити, що зважився напасти з ножем на продавчиню у магазині.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ. Подія сталася в магазині в селі Уптіно. Чоловікові дуже хотілося випити, а грошей на алкоголь не було, що і змусило його вчинити напад.

Напад у магазині, кадр з відео

Як повідомляється, спершу чоловік влаштував істерику, вимагаючи у продавчині пляшку горілки. Та згодом, коли це не допомогло — замахнувся на жінку ножем.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

На допомогу продавчині прийшла відвідувачка, але її неадекват з ножем вдарив по голові. На щастя, через якийсь час в магазин зайшов чоловік і вгамував агресивного нападника.

Наразі зловмисника затримали. Ним виявився раніше судимий 43-річний місцевий житель. Порушено кримінальну справу за статтею "Розбій".

Нагадаємо, у Мін'юсті зробили заяву щодо рівня народжуваності в Україні: яка ситуація у 2021. Мін'юст оприлюднив дані за січень та лютий 2021 року

Як повідомляв портал "Знай.ua", молодий українець загинув у ДПТ у Словаччині: водія затиснула багатотонна фура. Загинув молодий водій фури з України

Також "Знай.ua" писав, що Мінсоцполітики зробило заяву щодо субсидій, хто отримає пільги: "Розмір збільшується". У Міністерстві соціальної політики України зробили заяву щодо отримувачів субсидій