Українська танцівниця й хореограф Олена Шоптенко, яка багатьом українця відома своєю багаторазовою участю і перемогою в шоу "Танці з зірками", продемонструвала свої надзвичайні навички у гарячому танці в домашній обстановці.

Відповідне відео вона розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На записі Шоптенко спочатку стоїть за робочою поверхнею на кухні, але в якийсь момент не втримується і спирається на меблі, тим часом як її ноги пускаються в танець.

Олена Шоптенко, фото Instagram

Невдовзі вона скидає фартух, виплясує на столі, робить з десяток ефектних па і вкладається на диван, після чого вимикає світло.

Популярні новини зараз

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Олена Шоптенко, фото Instagram

Олена Шоптенко, фото Instagram

"Коротко про те, як проходить мій побут або мама хоче на дискотеку", — пише зірка в описі до своєї публікації в інстаграмі.

Безумовно, хореографічна й виконавча майстерність танцю викликала справедливе захоплення в підписників чемпіонки світу з латиноамериканських танців і молодої мами.

Скріншот Instagram @alena_shoptenko

Шоптенко змогла прославитися вже у першому сезоні шоу "Танці з зірками" — тоді у парі з нинішнім президентом України Володимиром Зеленським стала переможницею проєкту.

Нагадаємо, Олена Шоптенко навчила фарбуватися на карантині: "загадково з маскою".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Шоптенко з "танців з зірками" показала, як можна готувати і доглядати за дитиною одночасно.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Шоптенко перенесла українців до старої Франції:"мені пощастило". Хореограф знялася в дуже незвичайній фотосесії.