Популярна російська співачка українського походження Наташа Корольова, чоловік якої танцівник Сергій Глушко (Тарзан) нещодавно потрапив у скандал через подружню зраду, поїхала в гастролі з іншим чоловіком.

Наташа Корольова опублікувала фото і відео в Instagram, де показала чоловіка на ім'я Борис, з яким після довгої перерви вирушила в гастрольний тур.

На кадрах співачка позує в короткій сріблястій сукні поруч з Борисом в костюмі. Вони перед концертом показують свої останні приготування-гладять футболки із зображенням Наташі в стилістиці СРСР.

"Ура!!! Здійснилося! Я і моя команда після довгої перерви відновлюємо концертну діяльність! Як же ми скучили! І для мене дуже символічно що ми починаємо саме з ним Боречка @borisizh супер профі своєї справи один з кращих промоутерів нашої країни !!! Улюблений глядач ми їдемо до вас", - пише Корольова.

Наташа Корольова, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Шанувальникам дуже сподобалася новина про відновлення концертної діяльності і те, як виглядає зараз співачка. Вони відзначили, що вона дуже красива, мила і струнка.

"спасибі за концерт в Кірові, було дуже круто, хочеться повторити"," Наташа, яка ви красива, мила і дуже дуже струнка😍", " як здорово! Нарешті, країна повертається до життя", "Наташа красуня, дуже подобається, удачі і побільше радісних моментів у житті", " Наташа, вдалих гастролей❤️"," фігурка просто бомба💣 🔥 🔥 🔥", "не лякай людей", "супер Наташка в супер сукні!!! Втім, як завжди! Обожнюю цю красуню давно давно", " я подумала Майкл Джексон на полотні))😂", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Наташу Королеву засипав квітами юний красень, дружина Тарзана розтанула.

Як повідомляв "Знай.uа", Наташа Корольова зізналася в коханні чоловікові і це не Тарзан.

Також "Знай.uа" писав, що невірного чоловіка Наташі Корольової Тарзана помітили в окупованому Криму.