Відомий шеф-кухар, беззмінний суддя шоу "Майстер шеф" Ектор Хіменес-Браво з чуйною допомогою телеведучої Каті Осадчої приготував незвичайний млинцевий торт, який допоможе українцям провести останні миті Масляної.
Цілий тиждень українці традиційно святкували Масляну. У кожної сім'ї свій ідеальний рецепт млинців: хтось любить без начинки, хтось з варенням, хтось з рибою; дехто робить на молоці, а хтось на воді.
Ектор Хіменес-Браво показав українцям ще один різновид святкової страви, зробивши млинцевий торт "Червоний оксамит". Про цей рецепт стало відомо завдяки новому випуску програми "Світське життя" з Катею Осадчою, який вже опубліковано в мережі YouTube.
"Беремо яйця, трохи цукру і змішуємо. Заливаємо склянкою молока, після молока сіль. Потім беремо борошно і гарненько перемішуємо, щоб не залишалося грудок. Додаємо трохи соняшникової олії, потім трохи соди з кип'яченою водою і змішуємо все разом.
В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Прийшов час для харчових барвників, так як у нас "Червоний оксамит". Виливаємо на сковорідку, як під час готування звичайних млинчиків. Складаємо млинці один на одного, як коржі для торта. Час братися за крем - все дуже просто: сметанка, сир, ванілін. Гарненько перемішуємо і вливаємо білий шоколад.
Для цього торта важливо, щоб млинці добре просочилися кремом. Тому торт, після формування, потрібно відправити в холодильник на цілу ніч.", - розповідає спосіб приготування Ектор Хіменес-Браво спеціально для "Світського життя".
Раніше повідомляли, Марічка Падалко нагодувала дітей "битим склом": "Цілком безпечно".
Як повідомляв Знай.uа, Масляна на порозі: Тетяна Литвинова поділилася рецептом тонких і ароматних млинців.
Знай.uа писав, приготуйте сосиску в вафлі: несправедливо забутий родич хот-дога і перепічки.