Популярний український репер, продюсер і чоловік Насті Каменських намагається якомога частіше бачиться з сином Андрієм. Хлопцеві вже 12 років і він може завжди розраховувати на підтримку і сприяння зіркового татка, а їх спільне дозвілля завжди активне і насичене.

Відомо, що нещодавно Потап взяв хлопчика на прем'єру фільму "Скажене весілля 3". Тепер їм належало більш захоплююча пригода. Потап полетів у Дубаї по роботі і вирішив захопити з собою Андрія. Звідси Потап похизувався "пацанським відпочинком".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олексія Потапенка в мережі Instagram.

Публікація Потапа, скріншот: Instagram

"Все, Дубаї, побалували нас, час додому. Ми за 3 дні з @potapchiq зробили все, що подобатися пацанам, купалися, каталися, грали, їли, веселилися #dubai", - підписав публікацію Олексій Потапенко.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Відомо, що Потап за день до відльоту запропонував синові відправитися до ОАЕ і той із задоволенням погодився. Потап і Андрій в очікуванні рейсу провели невелику відеотрансляцію, де з'ясувалося, що зріст 12-річного сина репера становить 168 см. Роки три тому він хотів займатися кіберспортом, але потім закинув цю ідею.

По прибуттю в Дубаї Потап зробив для Андрія сюрприз - тато і син взяли на прокат червону Ferrari. Вони разом каталися по місту і насолоджувалися його видами. Після авторогулки Потап поцікавився, чи сподобалася машина Андрію. Той відповів, що як спорткар вона вражає, але для тривалих подорожей не дуже підходить. Тепер же хлопцям належить зворотна дорога до української столиці.

Раніше повідомляли, у Потапа з'явилася нова дівчинка, Настя Каменських відпочиває: "Мені не важливо".

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських перетворилася на волохатика: "На вихідних можна розслабитися".

Знай.uа писав, у Тіни Кароль з'явилася грудаста конкурентка - пампушка, схожі, немов дві краплі.