Відома українська співачка Міка Ньютон, яка на даний момент проживає в США, розповіла, що ховається за яскравою обкладинкою її життя.

Відповідний пост виконавиця опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Багато років тому Міка Ньютон покинула Україну, щоб побудувати кар'єру в США і знайшла там свою любов. Відразу ж після весілля з американцем Крісом, в 2018 році, співачка захворіла на рак яєчників, від якого довгий час проходила лікування.

На даний момент дівчина відчуває себе набагато краще, проте до неї підкралася чергова біда зі здоров'ям.

У своєму новому пості Ньютон запитала у фанатів, чи відчували вони колись заздрість чиєїсь розкішного життя, яку люди виставляють напоказ. Міка зізналася, що і сама часом відчуває ці почуття, проте знає, що за цією яскравою оболонкою можуть критися величезні проблеми.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Навіть я, ймовірно, поділяю з вами тільки 10% своїх життєвих труднощів... це вибір. Тому що я хочу надихати вас. Нещодавно я подумала, що це неправильно і вам потрібно знати іншу сторону мого шляху", - написала виконавиця.

Міка Ньютон визнала, що на цьому тижні її стан погіршився, тому вона відразу звернулася в лікарню, підозрюючи, що захворіла коронавірусом. Однак, її діагноз не підтвердився, тому що у неї почалися напади астми. Кілька днів вона вже лежить в ліжку без сил, втратила голос і п'є ліки, щоб хоч якось поліпшити своє самопочуття. Вона звернула увагу на те, що незважаючи на новий гламурний знімок в Instagram, життя її зараз зовсім не таке.

"Так що не все, що ви бачите в Instagram, є точною реальністю, і я зроблю все можливе, щоб показати вам не тільки позитивні сторони мого життя, але і труднощі", - підсумувала Міка Ньютон.

Нагадаємо, що Міка Ньютон розповіла про боротьбу з онкологією.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міка Ньютон показала, якою була до онкозахворювання: найкрасивіша франківчанка.

Також Знай.uа писав, що Міка Ньютон відверто розповіла чи зможе вона народити своїх дітей.