Пісний, але дуже смачний бургер - відмінна ідея, щоб посмакувати чимось апетитним у період Великого посту перед Великоднем. Він не містить м'яса, то ж чудово підійде для всіх, тим хто має намір у цей час постити.
Простим рецептом пісного бургера з рослинними котлетами поділився "Сніданок з 1+1"
Інгредієнти:
- 1 уп. котлет для бургера з рослинного м'яса;
- 1 уп. булочок з буряковим соком;
- щіпка ванільного цукру;
- 1 відварений буряк;
- 1 авокадо;
- 2 ч. л діжонської гірчиці;
- 1 пучок листя салату;
- сік лимону.
Приготування:
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Спершу підсмажте рослинні котлети при 200 градусах, щоб вони розмерзлись. Для цього знадобиться орієнтовно 5 хвилин. Далі потрібно висушити обидві сторони булочки. Після цього намастіть на одну частину булочки діжонську гірчицю.
Тепер викладіть на змащену булочку зелень. Це може бути листя салату або мікрозелень. Покладіть на листя салату кільце червоного бурячка. На буряк - один шматочок підсмаженої рослинної котлети.
Окремо розімніть авокадо до стану пюре. Додайте в нього трішки лимонного фрешу і намастіть на котлету. За бажанням це пюре можна підсолити, поперчити, додати улюблені спеції. Змастіть іншу половину булочки гірчицею, покладіть трішки мікрозелені. Накрийте, притисніть і проколіть шпажкою. Тепер залишилося лише насолоджуватися апетитним пісним бургером.
Нагадаємо, замінять вареники зі сметанкою: картопляні крученики з цибулькою нашвидкуруч. Ця страва стане відмінною альтернативою вареникам
Як повідомляв портал "Знай.ua", чого категорично не можна робити, випікаючи паску на Великдень: традиції та повір'я. Як правильно випікати паску на Великдень
Також "Знай.ua" писав, найкращі рецепти тіста, які зекономлять ваш час: дріжджове, бісквітне, листкове і пісочне. Вони виручать, коли хочеться швидко приготувати щось смачненьке