Популярна українська фотографиня та експертка шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк показала себе з несподіваної сторони.

Соня Плакидюк стала відомою завдяки шоу "Топ-модель по-українськи". Вона також є зірковим фешн-фотографом, за її життям у соцмережі Інстаграм стежить понад 500 тисяч осіб.

Цього разу Плакидюк опублікувала дуже цікавий знімок-картину, на якому постала у пишній сукні з бантами і рюшами, які одягали багаті дами з минулих віків: "@jekagdetotut ось ти вмієш ❣️", - написала вона в описі до фото, над яким добре попрацювали.

Соня Плакидюк, instagram.com/moi_sofism

Варто зауважити, що змінилася й зачіска експертки "ТМПУ" - Плакидюк, яку звикли бачити рудоволосою, стала білявкою з коротким каре.

Популярні новини зараз

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

"Воу 🔥🔥🔥🔥", "Миле фото", "Ви стали блондинкою? Красивий колір волосся!", "Бомба 🔥 Ідея 🔥Красуня!", "Соня, Вам треба тільки в таких сукнях ходити! Ваша епоха 19 століття 😍! Ви були б зіркою всіх прийомів! @moi_sofism 😍", "Сонечка 😍", - захоплюються нею у коментарях.

Коментарі, instagram.com/moi_sofism

Коментарі, instagram.com/moi_sofism

Коментарі, instagram.com/moi_sofism

Нагадаємо, Соня Плакидюк з "ТМПУ" показала оголені груди на камеру: "Королівна". Соня Плакидюк поділилася з шанувальниками сміливим архівним знімком

Як повідомляв портал "Знай.ua", Соня Плакидюк з "ТМПУ" засвітила величезне кільце на пальці і зізналася: "Готова". Експерт модельного шоу показала ніжний знімок з недавньої фотосесії

Також "Знай.ua" писав, що Соня Плакидюк роздяглася заради Playboy, українці сплутали з Мерилін Монро. Соня Плакидюк поділилася з шанувальниками несподіваною новиною