Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто ділиться з багатотисячною публікою цікавими постами в своєму Instagram.

Цього разу 32-річний виконавець розмістив на своїй сторінці в соцмережі свіжу публікацію, в якій розповів, як проходили зйомки кліпу на пісню "Sasha".

"Будь-яка робота починається з людини. А трек Sasha – це навіть не робота людей, це робота моїх улюблених чоловічищ))

Це величезна праця великої команди, доба без сну, чіткі склейки, підбір образів, стилісти і гримери, монтажери, кольорокор, запис треку, аранжування, зведення музики і багато-багато чого, навіть складно уявити, що пісня і відео довжиною 2 хвилини 49 секунд може містити в собі стільки роботи.

Володимир Дантес, фото: Instagram

Популярні новини зараз

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Потрібно бути готовим: Галущенко звернувся до українців

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Підготовка до цього кліпу була найдовшою. За день до зйомки був день тестів, де ми проходили кожну точку багато разів, щоб переходи були чіткими. Мій дружочок Льоня перед кліпом, спав у нас вдома, тому що він не просто режисер, він член сім'ї! Ми знімали 24 години, десь на 15 годину я вже потихеньку вирубувався, але мені давали ляпаса, каву і надію на крутий кліп, тому ми йшли писатися далі)) Я вас обожнюю, дякую!

Окремий уклін і вічне кохання моїй Наді, яка найперша повірила в трек і віддала будинок на розтерзання і знялася у мене. ❤️❤️❤️ Дякую всім, хто продовжує підтримувати і вірити в мене!" - написав Дантес.

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Дантес показав величезного і кошлатого: "Більше любите?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Дантес показав дівчину, з якою запалює без Наді Дорофєєвої: "Чекалися".

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес без сорому приміряв нижню білизну Дорофєєвої: "Шо по трендам?"