Переведення годинників, скріншот: YouTube

Останній перехід на літній час: коли українці прокинуться на годину раніше

Важливо зазначити, що в Україні переведення годинників на літній час не скасували. Тепер в ніч з 27 на 28 березня українці повинні перевести стрілки годинника на годину назад. Український парламент прийняв законопроєкт, який передбачає відмову від переведення годинників на літній і зимовий час. Однак, дія закону почнеться тільки через рік.

Дистанційне навчання, скріншот з відео

Українцям пояснили, чому дистанційка руйнує систему освіти: "Катастрофічно не вистачає"

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Український депутат Інна Совсун звернула увагу на нерівномірне отримання знань українськими школярами. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Facebook. Інна Совсун звернула увагу на той факт, що нещодавно Тернопільську маму оштрафували за те, що її син прогулював онлайн-уроки через відсутність інтернету.

Леся Нікітюк, скріншот: Youtube

Розлючена Нікітюк кинулася на Астаф'єву через обпалені сідниці: "Ліфчик собі відпарювала, дурочка"

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк нещодавно взяла участь у зйомках кліпу на пісню Насті Каменських "Дівчатка рулять" і пообіцяла показати, як обпекла собі сідниці. І ось в мережі з'явилося відео, на якому можна побачити, що насправді сталося з Лесею Нікітюк. Телеведуча хотіла сісти на крісло, але на ньому лежав гарячий відпарювач, якого вона не помітила.

Карантин в Україні, фото: Unian

В Україні оновили карантинні зони: які області стали "червоними" 20 березня

В Україні станом на 20 березня зафіксовано 15 292 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Одеська область потрапила до "червоної" карантинної зони, про що свідчать дані Міністерства охорони здоров'я України станом на 20 березня 2021 року. У цій же зоні залишаються Івано-Франківська, Закарпатська, Чернівецька та Житомирська області та місто Київ.

Шашлик, фото з відкритих джерел

Шашлики на природі влетять у копієчку: українців попередили про різке подорожчання м'яса

Найближчим часом в Україні відбудеться стрімке зростання цін на все м'ясо, крім птиці, а також на м'ясні продукти. В недалекому майбутньому українці повинні підготуватися до того, що в країні різко зростуть ціни на свинину і яловичину, а також всі продукти, які з них виробляються: ковбаси і сало. В середньому м'ясо подорожчає на 10%.