Відома українська актриса Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 710 тисяч чоловік.
Нещодавно стало відомо, що її чоловік Віталій Борисюк взяв участь у проекті "Голос країни". І Катерина Осадча в ефірі телепередачі "Світське життя" вирішила поцікавитися у знаменитості, що підштовхнуло її чоловіка на цю авантюру і як Ольга Сумська надихнула його піти на це шоу.

Віталій Борисюк, скріншот: Youtube

Вабить Віталія шоу-бізнес. Змагається він у команді Олега Винника. Як вирішували на сімейній раді-підкорювати чи шоу, чи ні?

"Я його вмовила, що кажу: "Якщо не зараз, то ніколи", - зазначила Ольга Сумська.

— Взагалі є зв'язки в шоу-бізнесі? Зокрема, зв'язки з Олегом Винником. Ви знімалися в кліпі "Роксолана". Теоретично могли замовити слівце за Віталія, свого чоловіка.

"Могла, але я цього не зробила. Ще не дійшла до того, щоб дзвонити Олегу, щоб замовити слівце за Віталіка. Це було б якби непорядно і неблагородно з мого боку", - додала українська актриса.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Показати ще

Ольга Сумська, скріншот: Youtube

— Віталій-чоловік з непростим характером. І ревнивий дуже, Ми могли це спостерігати навіть у нашій програмі. ДО РЕЧІ, ревнував саме до Олега Винника. Чи не думаєте ви, що зараз після успіху на "Голосі країни", тисячі прихильниць. Тим більше, що може навчитися у Олега, як воно зваблювати дівчат.

"До речі, коли він вперше з'явився на "Голосі", дівчата реагували саме так. Що це як конкурент Олегу Виннику. Я просто була свідком, коли він співає, до нього підходили жінки і вони, навіть якщо я поруч стояла, не звертали на мене увагу. І починалося-Віталічек там... Звичайно, я ризикую, але ось і буде таке випробування на витривалість і справжність почуттів", - заявила Ольга Сумська.

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька відверто розповіла Каті Осадчій про розлучення: "Вірю в любов"

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Осадча похвалилася подарунком від Горбунова: "Не діаманти, але..."

Знай.ua писав, у 38-річної Людмили Барбір почалися ускладнення після складної хвороби: не спить всю ніч