Учасниці "Холостяка" з головним героєм Михайлом Заливако були шоковані, коли дізналися, що крім них є інший будинок з учасницями.

На романтичний проект" Холостяк-11 " за серце Михайла Заливако прийшли боротися 29 красунь. І Жодну з них він не вигнав з першої вечірки і вирішив поспілкуватися з кожною.

МИХАЙЛО для зручності дівчат створив два будинки, куди і поселив красунь. Непорозуміння вийшли через те, що Холостяк не попередив учасниць, що їх не 15, а 29. А значить конкуренція за час і спілкування з Заливако в два рази вище.

Дівчата не стримували своїх емоцій, коли дізналися про другий будинок. Вони були шоковані, а свої обурення висловлювали в особистих відеозверненнях до холостяка. СТБ в Instagram опублікували той самий момент, коли дівчатам повідомили про існування інших учасниць на проекті.

Михайло Заливако, Холостяк, фото з Instagram

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Одну з дівчат з будинку на озері Міша запросив на побачення, а потім привіз на вечірку в інший будинок. Вона повернулася з незвичайного побачення і розповіла дівчаткам, що вони на романтичному проекті не одні.

[quote author=""] "#Холостяк коли емоції вирують, то

Дівчата дуже змінилися в особі, коли їм повідомили, що всі дівчата з першої вечірки пройшли далі в проект. Всі мати, які в такий напружений момент, в субтитрах замінили на культурні синоніми.

"І вони (розкішно) собі живуть в іншому будинку. Я отетеріла настільки, дівчатка, це просто як (відкоркувати шампанське). Це капець. Мені здається, що я сплю зараз. У мене очі зараз з орбіт вилетять. Це (кабздось). Перший (шок) на проекті вже настав. Це ніби хтось воскрес із мертвих. Тобто (феєричний) капець", - говорили учасниці.

Раніше ми повідомляли, за серце "Холостяка" Михайла Заливако побореться порноактриса.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Заливако розділив учасницю на першій же зустрічі.

Також "Знай.uа" писав, що учасницю 11 сезону "Холостяка" звинуватили в шахрайстві.