Учасники " Голос країни"Влад Хохлан і Петро Чернишенко-підопічні української співачки і судді проекту Наді Дорофєєвої виконали пісню "Спи собі сама".

Ніжне і проникливе виконання оцінили шанувальники. А сама Надя Дорофєєва і її колега Тіна Кароль слухали цей музичний "бій" із захопленим поглядом. За підсумком перемогу здобув Петро.

"Ніжний і проникливий виступ учасників #КомандаDOROFEEVA згоден?😍 У цьому чоловічому батлі перемогу здобув Петро Чернишенко і вже готується до наступного епізоду", - сказано в повідомленні.

Шанувальники оцінили виконання учасників і навіть відзначили, що вони стали єдиними учасниками проекту, які "зачепили" і Надя вибрала кращих.

"Круті обидва, але як на мене, пісня не дала їм розкритися повністю", "Як же нам усім не вистачає зараз Кузьми Скрябіна....😭 😭 😭 💔 💔 💔 І як добре, що його пісні живуть і житимуть вічно!!!", "Єдині учасники зі всього сезону, які" зачепили". Молодці Хлопці!)", "Красаву Надія вибрала.А кращий спів у вчителя був.Факт.", "Петро звичайно бомба мужик! Відмінно співає і харизматичний такий що мамадорогая ❤️)", "У Влада такий голос приємний, проникливий, мурашки по всьому тілу, а у Петра ефектна зовнішність і подача, неймовірний виступ.",- пишуть коментатори.

Популярні новини зараз

Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Раніше ми повідомляли, учасники "Голосу країни" обрали улюблених тренерів: Дорофєєва і Винник пасуть задніх.

Як повідомляв "Знай.uа", Єгор Крід на очах у дітей запаморочив голову Світлані Лободі.

Також "Знай.uа" писав, що Олег Винник не знаходить собі місця перед "Голосом країни".