Герой 9 сезону українського проекту "Холостяк" Микита Добринін продовжує радувати своїх шанувальників контентом за участю його вагітної дружини Даші квіткової.

За його життям стежать понад 1,1 мільйона чоловік, з якими чоловік зовсім недавно поділився Stories, де був зображений його ще ненароджений син під час УЗД.

Дитина Квіткової і Добриніна, скріншот: Instagram Stories

Добринін навести Дарину квіткову, яка днями опинилася в лікарні, адже у неї страшенно боліла спина. Спочатку дівчина подумала, що це через зростання малюка. Однак згодом виявилося, що це ниркова колька. Вона є у всіх вагітних жінок і протікає, все ж, у кожної по-різному.

Її обстежили і заборонили вживати деякі з продуктів. Завдяки наступним Instagram Stories стало відомо, що Даша Квіткова разом з малюком почувають себе добре, тому їх відпустили додому.

"Після декількох ночей в пологовому будинку, ми пройшли всі перевірки. Малюк себе почуває прям супер-гармата. Спасибі за вашу підтримку, за Ваші побажання. І нас, нарешті, відпускають додому. Я зробив Даші сюрприз і забираю її на новенькій машині", - говорить в одній з Stories Микита Добринін.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Нагадаємо, Микита Добринін став ведучим російського "Холостяка" і намагається приховати це від українців

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Квитковой Микита Добринін розповів новому "Холостяку" про труднощі проекту: "Це неможливо"

Знай.ua писав, Зоряний бебі-бум: хто разом з Маркл і квітковою чекає малюка Цієї весни