Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість порадував шанувальників довгоочікуваною новинкою - кліпом і піснею "Sasha", яка стала п'ятою його композицією за останні два роки. Так, артист знімав ролик в їх з Надею Дорофєєвою заміському будинку, організувавши справжній рум-тур, змінюючи локації від ванної кімнати до спальні і просторої гардеробної дружини.

Володимир вирішив показати ще й захоплююче закулісся кліпу від режисера Леоніда Колосовського, з яким співпрацював багато разів. Дантес зазначив, що кожна відеоробота починається саме з розкадровки і сценарію, а також тестової зйомки. Виконавець видав, що сама ідея була придумана на кухні, де вони з режисером пили чай і не тільки.

"Багато кліпів починаються зі сценарію і розкадровки. Вже за цією мальованою схемою знімають кліп в заданий день.

Ми ж з Льонею просто зібралися ввечері у мене вдома: сиділи, пили чай (і не тільки), сміялися, веселилися. Льоня запропонував ефект, ідею з тим, щоб кожен раз коли поверталася б камера — скрізь з'являвся я. Годині о десятій вечора, гарненько напившись чаю, ми вирішили зробити тестову зйомку: гнали, дуріли, приколювалися.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Льоня сам монтував до першої години ночі, я сидів поруч і спостерігав. Пізніше, з цього відео, де ми дурні і смішні, і де я просто кривляюся, працювала ціла група.

Оператори, монтажери, техніка — все виставлялося з цього відео.

Смішно, що ідея, придумана на кухні і знята в хаусі, привела до такого кліпу."