Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні відео, і цей раз не став винятком.

Красуня показала кумедний ролик, на якому позувала в шовковій блузці-оверсайз кольору фуксії, сидячи на столом і доповнивши образ масивним золотим намистом, а також рожевими прямокутними сонцезахисними окулярами. Зірка доповнила вбрання аксесуарами у вигляді каблучок на правій руці і вечірнім макіяжем з акцентом на очах, спробувавши незвичайний тренд.

Наталя взяла участь в челленджі, де за допомогою інструкції потрібно було зробити "крутий" вираз обличчя. Могилевській запропонували спочатку гарненько примружитися, ніби підозрюєш всіх навколо, потім насупити брови, проте куточки внутрішньої частини повинні бути злегка підняті. Після виконавиці запропонували злегка відкрити рот, нібито її "мозку не вистачає кисню" і піджати губи.

"Круте обличчя😅"

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".