Пандемія covid-19 поки ще не закінчилася - у членів британської королівської сім'ї на цей рахунок є свої благодійні жести. Так, нещодавно герцоги Кембриджські з'явилися в абатстві, в якому колись вінчалися.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон відвідали центр для щеплень, який розгорнули у Вестмінстерському абатстві.

Про це стало відомо завдяки повідомленню британського видання Daily Star.

Герцоги Кембриджські, фото: PA

Парочка поспілкувалася з медиками, які вводять вакцину жителям Лондона в стінах Вестмінстерського абатства. Принцу Вільяму запропонували зробити щеплення, це викликало у нього кумедну реакцію. "Я ще не скоро отримаю своє", - випалив він. Кейт розвеселило, що чоловік злякався уколу. Навіть захисна маска на обличчі не змогла приховати її посмішку.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Насправді герцог Кембриджський мав на увазі те, що він перехворів на коронавірус і у нього поки є антитіла. Однак медики засмутили його. "У вас не так багато часу, так що ви все одно прийдете до нас", — зазначив один із співробітників центру. У відповідь принц Вільям запевнив, що він звик до цього процесу. "Свого часу у мене було багато щеплень. Мене часто кололи", - повідомив він.

Також відомо, що пара британської королівської сім'ї відвідала храм Святого Едуарда Сповідника. Святилище вважається серцем абатства і зазвичай закрито для публіки. Принц Вільям запалив свічку, а Кейт залишила букет нарцисів. Таким чином вони вшанували пам'ять понад 126 тисяч осіб, які померли у Великобританії в результаті пандемії.

Вестмінстерське абатство - особливе місце для Кейт і Вільяма. Саме тут вони повінчалися 29 квітня 2011 року. Герцогиня вийшла в світ в сукні і пальто кольору слонової кістки. Експерт моди Емілі Кронін побачила в цьому зв'язок з пам'ятною для герцогів Кембриджських подією,

Герцоги Кембриджські, фото: PA

"Чи може це бути кивком до 10-річчя пари в наступному місяці? Тільки Кейт може знати напевно. Але її наряд тонко нагадує британцям про більш щасливі і прості часи для Королівської сім'ї, Великобританії і всього світу. Це майстерний удар, який ми звикли очікувати від Кейт з її ретельно продуманими нарядами. Це було вдумливо, далекоглядно і гідно: саме те, чого вимагав день", — висловилася стиліст.

Також є ще цікаві новини від британської королівської сім'ї. Так, онучка королеви Великобританії Єлизавети II Євгенія, яка 23 березня відсвяткувала свій 31-й день народження, показала підписникам нове фото з сином Августом Філіпом Хоукои Бруксбанком. Знімок вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Публікація принцеси Євгенії, фото: Instagram

Раніше повідомляли, онук Єлизавети II принц Гаррі влаштувався на роботу: працюватиме як простий "смертний".

Як повідомляв Знай.uа, чоловіка Єлизавети II 99-річного принца Філіпа виписали з лікарні: налякав всю Британію.

Знай.uа писав, сестричка Меган Маркл розкрила головну таємницю принца Гаррі: "Це закінчиться розлученням".