Українська мати-одиначка звернулася до президента Володимира Зеленського з вимогою повернути соціальні виплати для даної категорії населення.

Відповідна електронна петиція була розміщена на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України.

Згідно з викладеною жінкою інформацією, існуючий порядок призначення виплат матерям-одиначкам фактично унеможливлює отримання грошей людям з будь-яким додатковим доходом

"Шановний Президенте, хочу звернутися до Вас з приводу виплат допомоги "самотня мама"

Після закінчення терміну виплат мені даної допомоги я звернулася в УПСЗН свого району де зареєстрована. На що мені фахівець сказала, що виплати допомоги "самотня мама"мені не покладені, та й взагалі його з 01.07.2020 скасували назовсім. Тобто щоб у тебе прийняли документи на цей посібник потрібно обов'язково бути офіційно працевлаштованою або перебувати на обліку в ЦЗ. Ну знову-таки допомога не призначиться так, як за доходами буде не належить! Щоб його оформити потрібно мати офіційну заробітну плату в 1500 тис.грн.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Де у нас зараз такі зарплати??? Якщо навіть порахувати мінімальну суму, то все по доходах вже буде не належить! Скажіть будь ласка дорогий наш президент Вам не на кому більше заощадити?????? Ви вирішили опустити ще нижче планку ніж вона була!!! Так давайте позбавимо дітей всього повністю вони ж не потребують у нас ні в чому!!! Я допустимо своїх дітей виховую одна, і оплачую їм і навчання і шкільне харчування і літнє оздоровлення за повною вартістю, хоча повинна 50% так як є багатодітною матір'ю одинаком і ВПО! Живу при тому на орендованій квартирі оплачую її теж практично сама, тому що допомога ВПО вибачте навіть кому. Послуги не вистачає. І ви хочете відняти ці нещасні копійки у кого?? У дітей звичайно!!!! Я вважаю що ця допомога повинна виплачуватися фіксованою сумою дітям до 18 років і взагалі бути не дотиком!!! Хочете на чому то заощадити так будь ласка уріжте заробітну плату своїм депутатам Кабміну яким приходять в голову такі думки про прийняття таких законів! Хочеться запитати у Вас взагалі є совість???? Це Ви так захищаєте своє населення???? Якщо ви і далі плануєте топити народ, то ми з Вами таким каші не зваримо. І ладу в країні не буде ніколи. І біля керма вибачте ви довго не протримаєтеся!!!! Тому що керівник повинен дбати про своїх підопічних!!! Запам'ятайте шановний наш президент прислів'я"риба гниє з голови". Задумайтесь що Ви робите !!!"

Раніше ми повідомляли, центри зайнятості на карантині, що робити безробітним, щоб отримати допомогу.

Також "Знай.uа" писав, що українці вимагають контролю за пенсіями.