Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні відео, і цей раз не став винятком.

Красуня показала кумедний ролик, на якому позувала, сидячи на багажнику автомобіля. Зірка приміряла білосніжне вбрання-оверсайз, доповнивши жіночний образ ніжним вечірнім макіяжем з блискучими тінями на повіках.

Наталя взяла участь в челленджі, де потрібно було повністю розслабити обличчя, щоб шанувальники співачки змогли визначити, розбита вона чи ні. При цьому на тлі грав трек Ані Лорак"Новий колишній". Спочатку Могилевська танцювала під музику, а після лише ворушила губами і дивилася в камеру.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину

Показати ще

Думки її фанатів кардинально розділилися: одні припустили, що виконавиця виглядає щасливою, другі - що сумує, були і ті, хто коментував зовнішність артистки. Варто відзначити, що Наталя часто бере участь в челленджах, наприклад, раніше зірка показувала, як зробити "круте" обличчя.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".