У п'ятницю 26 березня на телеканалі СТБ покажуть четвертий випуск 11-го сезону шоу "Холостяк". У цій програмі Михайла Заливако чекали особливі сюрпризи — дівчата у своїх прагненнях завоювати серце головного героя зважилися на дуже відверті залицяння.

Анонсом випуску ділиться офіційний інстаграм-акаунт шоу "Холостяк".

У фрагменті програми можна побачити Михайла в компанії трьох дівчат, одягнених у стилі 20-х років XX століття. На них красиві вечірні сукні, а голови прикрашають екстравагантні аксесуари. А ось події, які розгортаються на відео далі заслуговують окремого коментаря.

"А якщо нема білизни, що робити?" - можна почути пікантну й вирвану з контексту фразу однієї з учасниць. І саме вона здивує своїх конкуренток наступним кроком — адже вона залізе до Заливако під стіл (знову ж, мета цього не розкривається, але сексуальний натяк залишається явним для усіх присутніх).

"Дівчаткам пальця до рота не клади, бо відкусять 😅 Наскільки далеко готові зайти учасниці у боротьбі за велике... серце Холостяка?" - йде мова у підписі до відео.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Що ж насправді відбулося на шоу українські глядачі зможуть лише після прем'єри випуску.

Нагадаємо, що ймовірна переможниця "Холостяка 11" Анна Богдан заразилася килимом на зйомках.

Як повідомляв портал Знай.uа, екс-дружина Андрія Богдана отримає серце "Холостяка" Михайла Заливако: фінал розкритий.

Також портал Знай.uа писав, що" холостячка "Мішина вирішила завалити українців подарунками:" там стільки всього..." Ксенія подарує авто коханого Олександра Еллерта першому зустрічному.