Популярна українська телеведуча Леся Никитюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору. Нікітюк не збирається собі змінювати і часто публікує відео.

Цього разу 33-річна знаменитість розмістила кумедні ролики з єгипетського курорту Хургада, де вона зараз відпочиває. У кадрі Леся в перебільшеній формі намагається провести "екскурсію" туристам.

"Поїхали б зі мною на екскурсію? 😈" - запитала у підписників Нікітюк.

"А я тут вже була 🔥🤪🤟", "Леся Іванівна бест гід 😍😂", "Сьогодні була в цьому турі. Хлопці, досі під такииииммм каркаде 😂😍", "Леся ульот просто 🔥🔥🔥😂", - зазначили в коментарях під відео користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк влаштувала вечірку з двома чоловіками відразу: на столі текіла і борщ. Телезірка показала, як веселиться з друзями чоловічої статі в понеділок ввечері.

Нагадаємо, Леся Нікітюк нарешті показала свою маленьку принцесу, дуже схожі: "Моя А".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк засвітила зайве в готелі: встигла прикрити груди руками.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк показала пристрасть з Сергієм Притулою: "Тату, а хто це?" Телеведуча опублікувала крутий ролик з колегою по шоу "Хто зверху?" Сергієм Притулою.