У п'ятницю, 26 березня, в Єгипті зіткнулися два пасажирські потяги. У результаті катастрофи загинули за попередніми даними мінімум 32 людини, а ще 84 отримали поранення.

Про це повідомила пресслужба Міністерства охорони здоров'я Єгипту, пише DW. Згодом у мережі з'явилося відео з місця події. Аварія сталася в місті Тахта провінції Сохаг.

У Єгипті зіткнулися пасажирські потяги, кадр з відео

Згідно з повідомленням місцеві ЗМІ, один з поїздів врізався ззаду в інший. У результаті зіткнення три пасажирські вагони зійшли з рейок. Повідомляється також про десятки загиблих і травмованих.

На місце трагедії прибули 36 машин швидкої допомоги. За фактом події єгипетська прокуратура розпорядилася почати розслідування. Своєю чергою міністр транспорту наказав затримати машиністів обох поїздів.

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

У Єгипті зіткнулися пасажирські потяги, кадр з відео

Зазначається, що у заяві міністерства охорони здоров'я Єгипту підтверджено, що "32 людини загинули", ще десятки людей поранені - їх доставлено до лікарні. Також повідомляється про високу швидкість, з якою рухалися потяги.

Як повідомляє Reuters, залізнична влада Єгипту заявила, що аварія сталася через невідому особу, яка застосувала аварійне гальмо в першому поїзді. Невідомий згодом був збитий поїздом позаду, в результаті чого два вагони зійшли з рейок.

У Єгипті зіткнулися пасажирські потяги, кадр з відео

У Єгипті зіткнулися пасажирські потяги, фото: dumskaya.net

Нагадаємо, у Нью-Йорку пасажирський поїзд злетів з рейок, є загиблі: перші кадри катастрофи. Місцем катастрофи став залізничний переїзд в окрузі Нассау

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Донеччині вантажний потяг пішов під укіс. У Донецькій області з рейок зійшов вантажний потяг

Також "Знай.ua" писав, що молода львів'янка повторила трагічну долю Анни Кареніної. Жінка загинула на місці НП